1. Erhverv
  2. Strøm til jeres elbiler
  3. Ladeløsninger til boligforeninger

Opladning til bolig og ejerforeninger

Det skal være let for boligforeninger at være miljøvenlige. Derfor tilbyder vi ikke kun skræddersyede ladeløsninger til elbiler. Vi tilbyder også at tage hånd om al installation, service og administration.

Vi sammensætter en løsning, der passer til jer

  • Få sat en ladestander op, og giv jeres beboere mulighed for at lade på den. E.ON administrerer og afregner direkte med beboerne.
  • Gør ladepladsen offentlig, så andre udefra kan oplade der. Bemærk, at I kan få offentligt tilskud til denne løsning. 

Etablering af ladestandere

Udgifter til etablering af ladestandere er afhængig af en del faktorer – især om I har nok ampere til rådighed i jeres installation. Hvis I ikke har tilstrækkeligt med ampere, skal I betale et tilslutningsbidrag, så vi kan tilføre ekstra.

Etablerings- og installationsarbejder er en anden væsentlig udgift: Gravearbejde, reetablering, eventuelle gennemboringer, kabler, kabelføring, installation, montering, aktivering og idriftsætning. Udgifterne varierer meget afhængig af de faktiske forhold - især afstanden fra eltavlen til ladestanderen.

Det kan I selv tjekke

Har I ampere nok til rådighed? Når I lader elbiler op, belaster I jeres strøminstallations kapacitet. Derfor skal der være tilstrækkeligt med ampere til rådighed i virksomheden, så resten af kredsløbet ikke svigter. Det er en god idé at tjekke, om jeres strøminstallation kan håndtere en ladeboks. En ladestander med to ladeudtag (11 kW) kræver som udgangspunkt 32 ampere.

Og hvor mange p-pladser skal have ladestander? Det er en god idé at fremtidssikre. Selvom I kun har brug for én ladestander nu, kan det være smartere at forberede jeres installation til flere ladestandere fremover. Så skal I kun udvide installationen én gang. For salget af elbil går kun en vej: Opad.

Skriv til vores salgsteam

For at vi kan vejlede jer bedst muligt, har vi brug for, at I udfylder vores formular så specifikt som muligt. Skriv til vores salgsteam, så vender vi tilbage.

Danmarks største ladenetværk

E.ONs ladenetværk består af mere end 1.500 ladepunkter fordelt over hele Danmark i byer og langs motorvejene.