Opladning til offentlige virksomheder

Vælg E.ON som samarbejdspartner, så gør I overgangen til el meget lettere. Vi tilbyder ikke kun skræddersyet opladning. Vi tilbyder også at tage hånd om al installation, service og administration. Så I kan fokusere på noget vigtigere.

Kun hos E.ON – få samme leverandør til al opladning:

  • Bybusser
  • Lastbiler
  • Servicebiler
  • Medarbejdernes biler

I lader til fordelagtige priser og får adgang til et af Danmarks største ladenetværk med mere end 1.600 offentlige ladepunkter – også hurtig- og lynladere.  

Vi sammensætter en løsning, der passer præcist til jer

Vælg frit mellem 5 ben, vi tilbyder – eller kombiner dem:

  • Få den tunge transport over på el: bybusser og lastbiler
  • Lad jeres egne servicebiler op på egne ladestandere
  • Giv jeres ansatte mulighed for at lade op. Vi afregner direkte med de ansatte – I har ingen ekstra administration.
  • Gør ladepladsen offentlig, så andre udefra også kan lade op. Bemærk, at I kan få tilskud til den løsning.
  • Oplad kun i vores offentlige ladenetværk. Vælg, om I vil betale for hver enkelt opladning eller få en fast pris.

Bybusser og lastbiler
Vi står bag nogle af Danmarks største ladefelter til opladning af tung transport, og der kommer hele tiden flere til. Senest har vi sat lynladere op hos busselskabet Keolis, og vi har et endnu større ladefelt på vej hos Umove i Bagsværd.

Etablering af ladestandere

Prisen på installation er afhængig af de faktiske forhold - især afstanden fra eltavlen til ladestanderen og hvor mange ampere I har til rådighed. Vi sørger for, at I får den bedste løsning, der passer til jeres kørebehov.

Skriv til vores salgsteam

Vi kan tilpasse en løsning præcist til jeres behov. Hurtigst og bedst rådgivning får I, når I udfylder vores formular så specifikt som muligt. 


Læs mere om:

Få hele serviceflåden over på el

Furesø Kommune har kun to benzinbiler tilbage - resten kører på el. Kommune ejer et af Danmarks største lade-sites til elbiler, selvom det er en kommune med kun 41.000 indbyggere. 

Gør som Keolis - få elbusser

Buspassagererne på Fyn, Sjælland og Falster kan se frem til nye, miljørigtige busser i løbet af 2021, når Keolis’ busser i Odense, Glostrup, Slagelse, Korsør og Nykøbing Falster bliver til elbusser.

Opladning i arbejdstiden

16 elbiler kan lade op samtidigt på høresundhedskoncernen Demants parkeringspladser. Opsætningen af ladestanderne ved det danske hovedkvarter i Smørum har været en større investering.