Opladning til offentlige virksomheder

Det skal være let for offentlige virksomheder at være miljøvenlige. Derfor tilbyder vi ikke kun skræddersyede ladeløsninger til elbiler. Vi tilbyder også at tage hånd om al installation, service og administration.

I oplader til en fast lav pris og med strøm fra vedvarende energikilder. Herudover får I adgang til Danmarks største ladenetværk med mere end 1.600 offentlige ladepunkter i byer og hurtigladere langs motorvejsnettet.  Vores netværk udvides også med lynladere, som forbinder hele Europa. 

Vi sammensætter en løsning, der passer til jer

I kan frit vælge fra de 4 ben, vi tilbyder – eller kombinere dem:

  • Lad jeres egne flådebiler op på egen ladestander
  • Giv jeres ansatte mulighed for at lade op. E.ON administrerer og afregner direkte med de ansatte.
  • Gør ladepladsen offentlig, så andre udefra kan oplade der. Bemærk, at I kan få offentligt tilskud til denne løsning.
  • Oplad kun i vores offentlige ladenetværk. Vælg, om I vil betale for hver enkelt opladning eller få en fast pris.

Etablering af ladestandere

Udgifter til etablering af ladestandere er afhængig af en del faktorer – især om I har nok ampere til rådighed i jeres installation. Hvis I ikke har tilstrækkeligt med ampere, skal I betale et tilslutningsbidrag, så vi kan tilføre ekstra.

Etablerings- og installationsarbejder er en anden væsentlig udgift: Gravearbejde, reetablering, eventuelle gennemboringer, kabler, kabelføring, installation, montering, aktivering og idriftsætning. Udgifterne varierer meget afhængig af de faktiske forhold - især afstanden fra eltavlen til ladestanderen.

Det kan I selv tjekke

Har I ampere nok til rådighed? Når I lader elbiler op, belaster I jeres strøminstallations kapacitet. Derfor skal der være tilstrækkeligt med ampere til rådighed i virksomheden, så resten af kredsløbet ikke svigter. Det er en god idé at tjekke, om jeres strøminstallation kan håndtere en ladeboks. En ladestander med to ladeudtag (11 kW) kræver som udgangspunkt 32 ampere.

Og hvor mange p-pladser skal have ladestander? Det er en god idé at fremtidssikre. Selvom I kun har brug for én ladestander nu, kan det være smartere at forberede jeres installation til flere ladestandere fremover. Så skal I kun udvide installationen én gang. For salget af elbil går kun en vej: Opad.

 

Skriv til vores salgsteam

For at vi kan vejlede jer bedst muligt, har vi brug for, at I udfylder vores formular så specifikt som muligt. Skriv til vores salgsteam, så vender vi tilbage.

Få hele serviceflåden over på el

Furesø Kommune har kun to benzinbiler tilbage - resten kører på el. Kommune ejer et af Danmarks største lade-sites til elbiler, selvom det er en kommune med kun 41.000 indbyggere. Læs hvordan her.

Furesø Kommune har udskiftet bilparken med elbiler

Køb eller lej ladekabler

Har I brug for ladekabler til at oplade virksomhedens elbiler i E.ONs offentlige netværk. Bestil her