Opladning til taxa - E.ON
apartment up_arrow boka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook Kalender_24x29Artboard 1 Kalender_24x29Artboard 1 rorligt_icon copygoogle_plushouse instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin EAC9921F-E050-4152-9E00-5A9E1CAFA966Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization
bil

Få en eltaxi-aftale med E.ON

Få en skræddersyet aftale til eltaxi med E.ON

Fremtiden er elektrisk - hos E.ON er vi ikke i tvivl. Vi deltager aktivt i omstillingen mod en fossilfri fremtid gennem et fokus på miljøvenlige energiløsninger.

Derfor tilbyder E.ON også skræddersyede aftaler til taxibranchen, der tilpasses netop efter jeres behov. Der tages højde for antal eltaxier, kørselsmønster og opladningsbehov. Der er mulighed for at få opsat ladestandere ved taxicentralen eller ladebokse hjemme ved vognmændene. Det er også muligt at oplade udelukkende på E.ONs offentlige ladenetværk. 

 • 1.350 ladepunkter i hele Danmark - heraf 56 hurtigladere

 • 24/7 kundesupport

 • Kom hurtigt videre - med E.ON er der altid en ladestander i nærheden

 • Rabat på ladestandere og ladebokse

 • Fordelagtige priser på opladning i Danmark og sydsverige

Pris på ladestandere/ladebokse

Kontakt vores rådgiver Mikkel Nedergaard for at få et konkret tilbud på ladestandere/bokse samt installation skræddersyet jeres behov. Mobil 30 38 61 05 eller mikkel.nedergaard@eon.dk. Eller brug knappen nedenfor, så tager vi fat i dig.

Vi tilbyder gode rabatter og der er mulighed for opsætning af ladestandere med 2 udtag eller ladebokse med 1 eller 2 udtag.  

 

Pris på opladning

I vælger selv, om I ønsker installation af ladestandere, eller om I udelukkende ønsker at oplade på E.ONs offentlige ladenetværk. Selve prisen på opladning er fast, uanset hvilken løsning der vælges.

TAXI FLEET

 • kr. 248,75 inkl. moms pr. måned pr. ladeudtag
 • Opladning på virksomhedens egne ladestandere: Egen strømpris
 • Offentlige ladestandere: Opladningspris kr. 1,60 pr. kWh inkl. moms
 • Ved opladning på installerede ladestandere- og bokse købes strømmen gennem jeres eksisterende el-leverandør til egen strømpris.

TAXI FAVORITE

 • kr. 148,- inkl. moms pr. måned
 • Offentlige ladestandere: Opladningspris kr. 1,60 pr. kWh inkl. moms

Masser af miljømæssige fordele

Den el, vi køber ind til vores ladenetværk, er miljøcertificeret fra vedvarende energikilder. E.ON udvider løbende netværket af ladestandere, så vi sikrer at kørsel i elbil bliver så nemt som muligt for både taxier og private bilister.

Det med småt

I E.ONs løsninger følger en række almindelige betingelser for erhvervsdrivende. Læs alle vilkår og betingelser her: Vilkår og betingelser for erhvervsdrivende - priser gælder kun taxicentraler og vognmænd.  

 

Kontakt E.ONs rådgiver

dk-1176x486-tesla-tva-men
dk-768x432-tesla-artikelside
dk-768x432-tesla-artikelside
dk-360x203-nissan

Nissan Leaf

Nissan Leaf er ideel til taxikørsel. Den kan køre 270-389 kilometer på en opladning, og der er plads til op til 5 personer. Kontakt Nissan eller læs mere om bilen her: Nissan Leaf

dk-360x203-eltaxa-leaf


Nissan EV200

Nissan EV200 er ideel til taxikørsel. Den kan køre 200-300 kilometer på en opladning og har plads til op til 7 personer. Kontakt Nissan eller læs mere om bilen her: Nissan EV200

dk-360x203-nissan

Tesla S

En Tesla S er perfekt til taxikørsel. Batteriet har en utrolig ydeevne, og bilen kan køre ca. 500 km på en opladning. Kontakt Tesla eller læs mere om bilen her: Tesla S

dk-360x203-tesla2


Se kort over E.ONs ladestandere

Få overblik over Danmarks største netværk af ladestandere her.

Med vores EON Drive app har du altid overblikket lige ved hånden. Download den her.

Denne side er opdateret 17 januar 2019