Skodsborg Kurhotel - E.ON
apartment up_arrow boka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook Kalender_24x29Artboard 1 Kalender_24x29Artboard 1 rorligt_icon copygoogle_plushouse instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin EAC9921F-E050-4152-9E00-5A9E1CAFA966Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization
Sådan blev Kurhotel Skodsborg mere grøn – med sorte tal på bundlinjen

Sådan blev Kurhotel Skodsborg mere grøn

Kurhotel Skodsborgs udfordringer

Kurhotel Skodsborg oplevede problemer med indeklimaet såsom træk, støj og mangelfuld varmeforsyning flere steder i bygningerne. Derudover manglede de et overblik over deres tekniske installationer i de gamle bygninger samt tilhørende driftsomkostninger. Samtidig ønskede Kurhotel Skodsborg en fremtidssikret og bæredygtig energiforsyning samt en løsning til det voksende antal kunder i elbil.

Vores løsning

Vi tilbød Kurhotel Skodsborg en renovering af ventilationssystemet og hovedrenovering af varmesystemet, med bl.a. udskiftning af varmtvandsbeholdere og varmerør, teknisk isolering, samt overskuelig elektronisk styring af varme og ventilation. Vi gennemførte alt arbejdet, mens hotellet var i fuld drift. E.ON faciliterede også en elaftale med strøm produceret ved vandkraft og to ladestandere med samlet fire ladepunkter samt en biogasaftale til varmeproduktionen.

Endelig blev der opsat varmepumper til at reducere forbruget af biogas markant.

Dertil kom en femårlig drifts- og vedligeholdelsesaftale med os på varmeproduktionsanlægget.

Resultater

Kurhotel Skodsborg er i den afsluttende fase af projektet med at få renoveret varmesystemet - og de foreløbige resultater viser en vedvarende besparelse på ca. 15 %.

Der er blevet implementeret forskellige tiltag for at afhjælpe indeklimaproblemerne som træk, støj og manglende opvarmning.

Kurhotel Skodsborg ender med at have et overblik over de tekniske installationer - herunder intelligent vejrkompenseret styring - og en drifts- og vedligeholdelsesplan, som understøttede den daglig drift, planlægning og budgetlægning.

Kontakt vores dygtige Solutions Sales Advisors, og hør hvordan vi kan hjælpe netop dit hotel

dk-360x560-skodsborg-2

Gratis potentialevurdering

Vil du også igang den grønne omstilling ligesom Kurhotel Skodsborg - så bestil en gratis potentialevurdering

dk-360x460-hotel-pin
Denne side er opdateret 7 marts 2019