1. Erhverv
  2. Hotel Solutions
  3. Skodsborg kurhotel

Kurhotel Skodsborgs udfordringer

Kurhotel Skodsborg oplevede problemer med indeklimaet såsom træk, støj og mangelfuld varmeforsyning flere steder i bygningerne. Derudover manglede de et overblik over deres tekniske installationer i de gamle bygninger samt tilhørende driftsomkostninger. Samtidig ønskede Kurhotel Skodsborg en fremtidssikret og bæredygtig energiforsyning samt en løsning til det voksende antal kunder i elbil.

Vores løsning

Vi tilbød Kurhotel Skodsborg en renovering af ventilationssystemet og hovedrenovering af varmesystemet, med bl.a. udskiftning af varmtvandsbeholdere og varmerør, teknisk isolering, samt overskuelig elektronisk styring af varme og ventilation. Vi gennemførte alt arbejdet, mens hotellet var i fuld drift. E.ON faciliterede også en elaftale med strøm produceret ved vandkraft og to ladestandere med samlet fire ladepunkter samt en biogasaftale til varmeproduktionen.

Endelig blev der opsat varmepumper til at reducere forbruget af biogas markant.

Dertil kom en femårlig drifts- og vedligeholdelsesaftale med os på varmeproduktionsanlægget.

Resultater

Kurhotel Skodsborg er i den afsluttende fase af projektet med at få renoveret varmesystemet - og de foreløbige resultater viser en vedvarende besparelse på ca. 15 %.

Der er blevet implementeret forskellige tiltag for at afhjælpe indeklimaproblemerne som træk, støj og manglende opvarmning.

Kurhotel Skodsborg ender med at have et overblik over de tekniske installationer - herunder intelligent vejrkompenseret styring - og en drifts- og vedligeholdelsesplan, som understøttede den daglig drift, planlægning og budgetlægning.

Kontakt vores dygtige Solutions Sales Advisors, og hør hvordan vi kan hjælpe netop dit hotel

Kurhotel Skodsborg - Ole Marthedal, solutions sales advisor

Ole Marthedal
Solution Sales Advisor
Tfn 30 38 61 36
Mail ole.marthedal@eon.dk

Kurhotel Skodsborg - Michael Sørensen, solutions sales advisor

Michael Sørensen
Solution Sales Advisor
Tfn 30 38 61 53
Mail michael.soerensen@eon.dk

Gratis potentialevurdering

Vil du også igang den grønne omstilling ligesom Kurhotel Skodsborg - så bestil en gratis potentialevurdering.

Kurhotel Skodsborg - hotel pin