Radisson Blu - E.ON
apartment up_arrow boka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook Kalender_24x29Artboard 1 Kalender_24x29Artboard 1 rorligt_icon copygoogle_plushouse instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin EAC9921F-E050-4152-9E00-5A9E1CAFA966Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization
Radisson Blu

Radisson Blu i Frankfurt drives med én brændselscelle?

Lav-emissionshotel i Frankfurt

Radisson Blu og E.ON har dannet partnerskab med et lav-emissionshotel i Frankfurt, om at køre kun ved hjælp af en enkelt industriel brændselscelle og på den måde reducere CO2-udledningen med 600 tons om året.

Radisson Blu er en af verdens førende hotelkæder med næsten 300 hoteller fordelt i 69 lande og områder. Med mere end 400 værelser og suiter har Radisson Blu Frankfurt et enormt energibehov, som tidligere udelukkende blev dækket af el-nettet og det lokale varmeproduktionsanlæg.

Dette betød høje energiomkostninger, samtidig med at bæredygtighed blev stadig mere vigtigt for hotelgæster. Radisson Blu satte sig derfor et ambitiøst mål, nemlig at øge energieffektiviteten og reducere CO2-udledningen på deres hoteller.

Ekstraordinært mindset

Radisson Blu og E.ON sætter nye standarder for bæredygtighed i hotelbranchen. Brændselsceller kan levere merværdi for hoteller, da de signifikant reducerer energiomkostningerne og dramatisk øger miljøvenligheden – faktisk helt op til at være klimaneutral.

Opfindsomme løsninger

Vores installerede brændselscelle har en stor fordel i forhold til de traditionelle el-produktionssystemer: Med en elektrisk udgang på 400 kW og en termisk effekt på ca. 300 kW genereres el og varme i en ikke-forbrændingsproces, der er så godt som fri for forureningskilder såsom nitrogenoxid eller rene støvpartikler. På den måde leverer brændselscellen ca. tre gigawatt timer (GWh) elektricitet og to GWh varme til hotellet om året.

Forskellen

Vores højeffektive teknologi gør Radisson Blu i stand til at generere en stor del af den energi, der er nødvendig for at drive et hotel og reducere CO2-udledningen med ca. 600 tons om året. Dette gør Radisson Blu Frankfurt til det første hotel i Europa med en brændselscelle af industriel størrelse.

Kontakt vores dygtige Solutions Sales Advisors, og hør hvordan vi kan hjælpe netop dit hotel

Gratis potentialevurdering

Vil du også igang den grønne omstilling - så bestil en gratis potentialevurdering

Denne side er opdateret 8 april 2019