1. Erhverv
  2. Hotel Solutions
  3. Radisson Blu

Lav-emissionshotel i Frankfurt

Radisson Blu og E.ON har dannet partnerskab med et lav-emissionshotel i Frankfurt, om at køre kun ved hjælp af en enkelt industriel brændselscelle og på den måde reducere CO2-udledningen med 600 tons om året.

Radisson Blu er en af verdens førende hotelkæder med næsten 300 hoteller fordelt i 69 lande og områder. Med mere end 400 værelser og suiter har Radisson Blu Frankfurt et enormt energibehov, som tidligere udelukkende blev dækket af el-nettet og det lokale varmeproduktionsanlæg.

Dette betød høje energiomkostninger, samtidig med at bæredygtighed blev stadig mere vigtigt for hotelgæster. Radisson Blu satte sig derfor et ambitiøst mål, nemlig at øge energieffektiviteten og reducere CO2-udledningen på deres hoteller.

Ekstraordinært mindset

Radisson Blu og E.ON sætter nye standarder for bæredygtighed i hotelbranchen. Brændselsceller kan levere merværdi for hoteller, da de signifikant reducerer energiomkostningerne og dramatisk øger miljøvenligheden – faktisk helt op til at være klimaneutral.

Opfindsomme løsninger

Vores installerede brændselscelle har en stor fordel i forhold til de traditionelle el-produktionssystemer: Med en elektrisk udgang på 400 kW og en termisk effekt på ca. 300 kW genereres el og varme i en ikke-forbrændingsproces, der er så godt som fri for forureningskilder såsom nitrogenoxid eller rene støvpartikler. På den måde leverer brændselscellen ca. tre gigawatt timer (GWh) elektricitet og to GWh varme til hotellet om året.

Forskellen

Vores højeffektive teknologi gør Radisson Blu i stand til at generere en stor del af den energi, der er nødvendig for at drive et hotel og reducere CO2-udledningen med ca. 600 tons om året. Dette gør Radisson Blu Frankfurt til det første hotel i Europa med en brændselscelle af industriel størrelse.

Kontakt vores dygtige Solutions Sales Advisors, og hør hvordan vi kan hjælpe netop dit hotel

Hotel solutions - Ole Marthedal

Ole Marthedal
Solutions Sales Advisor
Tfn 30 38 61 36
Mail ole.marthedal@eon.dk

Hotel solutions  - Michael Sørensen

Michael Sørensen
Solutions Sales Advisor
Tfn 30 38 61 53
Mail michael.soerensen@eon.dk

Gratis potentialevurdering

Vil du også igang den grønne omstilling ligesom Kurhotel Skodsborg - så bestil en gratis potentiale vurdering.