1. Erhverv
  2. Energi
  3. Gas
  4. Spotpris Gas

Spotpris følger markedsudviklingen

Normalt indgår vi aftaler om Spotpris for et, to eller tre år. Vi følger udviklingen på gasbørsen for jer, og garanterer at den pris I betaler, følger spotprisen dag for dag. Prisen inkluderer vores handelsomkostninger.

Er I villige til at påtage jer en risiko for at opnå den laveste pris, er Spotpris den rette aftale for jer.

Fakta om Spotpris

Markedsprisen på naturgas fastsættes hver dag på den nordiske gasbørs Gaspoint Nordic og den tyske gasbørs NetConnect Germany. Den variable pris bestemmes af udbud og efterspørgsel, og handlen med naturgas foregår dermed som på en hvilken som helst anden råvarebørs. Prisen påvirkes blandt andet af de globale priser på råolie og kul.

Vi overvåger markedet for dig

Når du indgår en aftale med E.ON har du samtidig mulighed for at lade E.ON overvåge energipriserne specifikt baseret på dine forudsætninger, indkøbsstrategi og forbrugsprofil. Hvis ændringer på energimarkedet betyder, at du kan spare penge, vil din personlige rådgiver kontakte dig for at ændre din aftale, så den altid er den mest fordelagtige. Det er derfor vores kunder bliver hos os i mange år. Det er vi stolte af.

Med overvågning får du mulighed for:

  • at blive kontaktet når markedet ændrer sig markant
  • overvågning som er 100% kundespecifik

Personlig rådgiver

For at kunne lave den bedste gasaftale til jer, skal vi kende jeres behov. Derfor har alle E.ONs kunder en personlig rådgiver, der hjælper jer med at finde den aftale der passer jer bedst.

Hvis priserne på energimarkedet betyder at I kan spare penge, tager jeres personlige rådgiver kontakt, så I kan få den bedste aftale.

Kontakt personlig rådgiver

Christian Smidt
Nordiske og globale kunder
Tlf 30 38 61 06
Mail christian.smidt@eon.dk

Vibeke Jespersen
Nordiske og globale kunder
Tlf 30 38 61 52
Mail vibeke.jespersen@eon.dk

Salg af gas