Gas fra naturgas - fakta om Fastpris Gas fra E.ON til erhverv - E.ON
apartment up_arrow boka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook Kalender_24x29Artboard 1 Kalender_24x29Artboard 1 rorligt_icon copygoogle_plushouse instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin EAC9921F-E050-4152-9E00-5A9E1CAFA966Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization
Fastpris Gas

Fastpris Gas

Når I vil slippe for overraskelser

Fastpris på naturgas er løsningen, hvis I vil have et sikkert grundlag. En i forvejen aftalt pris giver jer mulighed for at udarbejde mere sikre budgetter.

Enkelt

Med Fastpris Gas indgår vi aftale om, hvad jeres gaskøb koster per m3. Derefter garanterer vi denne pris i de år aftalen gælder og for den volumen, der er specificeret i aftalen. I får en konstant indkøbspris pr m3 – uden nogen overraskelser.

I vælger, hvor mange år I vil have en garanteret gaspris, og så udarbejder vi gasaftalen. I kan vælge en aftaleperiode – ud over nuværende år – på op til tre år. Den garanterede gaspris er den aktuelle pris gældende ved kontraktindgåelsen. Indkøb, prissikring og administration håndterer vi. Så enkelt er det.

Fakta om Fastpris

Markedsprisen på naturgas fastsættes hver dag på den nordiske gasbørs Gaspoint Nordic og den tyske gasbørs NetConnect Germany. Den variable pris bestemmes af udbud og efterspørgsel, og handlen med naturgas foregår dermed som på en hvilken som helst anden råvarebørs. Prisen påvirkes blandt andet af de globale priser på råolie og kul.

Variable priser på råvarer har mange fordele, men indebærer også en vis grad af usikkerhed. Prisen kan gå op såvel som ned. Denne usikkerhed kan elimineres med fast pris. I praksis betyder det, at vi afdækker prisen på dit gaskøb via prissikringer på gasbørsen. Dermed kan vi garantere gasprisen uanset markedets svingninger.

Personlig rådgiver

For at kunne lave den bedste gasaftale til jer, skal vi kende jeres behov. Derfor har alle E.ONs kunder en personlig rådgiver, der hjælper jer med at finde den aftale der passer jer bedst.

Hvis priserne på energimarkedet betyder at I kan spare penge, tager jeres personlige rådgiver kontakt, så I kan få den bedste aftale.

Kontakt personlig rådgiver

Denne side er opdateret 10 september 2018