1. Erhverv
  2. Energi
  3. Gas
  4. Etage Fix Gas

Kombination af Spotpris Gas og prissikringer

Etage Fix Gas henvender sig til jer som aktivt ønsker at være med til at styre jeres gaskøb ud fra markedets prisudsving og jeres forbrugsprofil. Etage Fix Gas er det rigtige valg for jer, hvis I vil kombinere stabilitet og fleksibilitet i en aftale efter jeres behov og ønsker. Kontakt jeres rådgiver hos E.ON og lad os give jer et tilbud. Vi hjælper jer naturligvis med overvågning af priser og vejledning om gasmarkedet.

Fakta om Etage Fix Gas

Med Etage Fix Gas får du fordelen af at kombinere spotpris og prissikringer i det forhold, som passer din virksomhed bedst. Med Etage Fix Gas mindsker du usikkerheden ved spotmarkedets svingende priser og har samtidig handlefrihed til at bestemme, hvornår du vil sikre prisen, hvor meget gas du vil sikre og for hvilke perioder. Prissikring er uden risikotillæg. For at give jer fuldt overblik over jeres prissikringer, sender vi jer, efter hver prissikring, en rapport over den samlede mængde gas og de foretagne prissikringer.

Det er en fordel at indlede Etage Fix Gas i god tid inden leverancestart. Start gerne et eller to år forinden – så får du det fulde udbytte af aftalen allerede fra starten af leverancen.

Personlig rådgiver

For at kunne lave den bedste gasaftale til jer, skal vi kende jeres behov. Derfor har alle E.ONs kunder en personlig rådgiver, der  hjælper jer med at finde den aftale der passer jer bedst.

Hvis priserne på energimarkedet betyder at I kan spare penge, tager jeres personlige rådgiver kontakt, så I kan få den bedste aftale.

Kontakt personlig rådgiver

Christian Smidt
Nordiske og globale kunder
Tlf 30 38 61 06
Mail christian.smidt@eon.dk

Vibeke Jespersen
Nordiske og globale kunder
Tlf 30 38 61 52
Mail vibeke.jespersen@eon.dk

Salg af gas