1. Erhverv
  2. Energi
  3. Energi fra E.ON

Globale muskler

E.ON er en af Europas største energiselskaber. Vores rådgivning er baseret på et tæt samarbejde med E.ONs nordiske Energy Management, som er en af Nordeuropas største portefølje- og tradingfunktioner inden for energi, med specialister på det nordiske energimarked.

Det giver os musklerne til at skaffe jer den bedste pris på energi og bredden til at tilbyde flere forskellige aftaler som kan tilpasses jeres behov.
 

Lokal rådgivning

For os i E.ON er jeres virksomheds energibehov i fokus. Når vi giver jer et tilbud skal det passe til jeres virksomheds udvikling, både i dag og fremover. Derfor får I som kunde hos E.ON en personlig rådgiver fra jeres lokalområde, der står klar til at hjælpe jer med at finde den helt rigtige energiaftale.
 

Vedvarende energi

En bæredygtig fremtid står højt på E.ONs dagorden. Derfor tilbyder vi forskellige vedvarende energiprodukter - el fra vandkraft produceret i Sverige og Norge, el fra vind fra danske Rødsand II og Biogas produceret i Jylland. Naturligvis med certifikat på flere sprog.

E.ON bidrager aktivt til omstillingen af energisystemet. Vi er allerede nået langt i vores mål om at halvere vores CO2 udslip inden 2020.
 

Fakta om energi fra E.ON

Markedsprisen på el og gas fastsættes hver dag af udbud og efterspørgsel i Norden. Handlen med el og gas foregår på samme måde som på en hvilken som helst anden råvarebørs. Vi tilbyder elaftaler til alle erhvervskunder med et årsforbrug over 100.000 kWh.
 

Personlig rådgiver

For at kunne lave den bedste el- eller gasaftale til jer, skal vi kende jeres behov. Derfor har alle E.ONs kunder en personlig rådgiver, der  hjælper jer med at finde det tilbud der passer jer bedst.

Hvis priserne på energimarkedet betyder at I kan spare penge, tager jeres personlige rådgiver kontakt, så I kan få den bedste aftale. 

Læs mere om...

Kontakt personlig rådgiver

Christian Smidt
Nordiske og globale kunder
Tlf 30 38 61 06
Mail christian.smidt@eon.dk

Vibeke Jespersen
Nordiske og globale kunder
Tlf 30 38 61 52
Mail vibeke.jespersen@eon.dk