apartment up_arrowboka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook rorligt_icon copygoogle_plushouse instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization
Spotpris

Spotpris El

Den bedste pris – hver time

Med en spotpris-aftale betaler I markedsprisen time for time. I kan tilpasse jeres
forbrug til perioder med lave priser, og spare mange penge. I betaler markedsprisen uanset om den er høj eller lav og er ikke bundet af en fastlåst pris eller mængde.

Spotpris følger markedsprisen

Normalt indgår vi aftaler om Spotpris for et, to eller tre år. Vi følger udviklingen på elbørsen for jer, og garanterer at den pris I betaler, følger spotprisen time for time. Prisen gælder for aktuelt prisområde og inkluderer vores handelsomkostninger.

Er I villige til at påtage jer en risiko for at opnå den laveste pris, er en Spotpris-aftale den rette for jer.

Fakta om Spotpris

Markedsprisen på el fastsættes hver dag på den nordiske elbørs Nord Pool af 250 aktive europæiske spillere og bestemmes af udbud og efterspørgsel i Norden. Elhandel er således som en hvilken som helst anden råvarebørs. Prisen påvirkes blandt andet af vindforhold i Sverige, Norge og Danmark, hydrologiske forhold, kul, olie og gaspriser samt dollar kursen.

Vi tilbyder Spotpris til alle erhvervskunder der har et årsforbrug over 100.000 kWh.

Vi overvåger markedet for jer

Når I indgår en aftale med E.ON har I samtidig mulighed for at lade E.ON overvåge energipriserne specifikt baseret på jeres forudsætninger, indkøbsstrategi og forbrugsprofil. Hvis ændringer på energimarkedet betyder, at I kan spare penge, vil jeres personlige rådgiver kontakte jer for at ændre jeres aftale, så den altid er den mest fordelagtige. Det er derfor vores kunder bliver hos os i mange år. Det er vi stolte af.

Med overvågning får I mulighed for:

  • at blive kontaktet når markedet ændrer sig markant
  • overvågning som er 100% kundespecifik

Personlig rådgiver

For at kunne lave den bedste elaftale til jer, skal vi kende jeres behov. Derfor har alle E.ONs kunder en personlig rådgiver, der hjælper jer med at finde det tilbud der passer jer bedst.

Hvis priserne på energimarkedet betyder at I kan spare penge, tager jeres personlige rådgiver kontakt, så I kan få den bedste aftale. 

Denne side er opdateret 10 maj 2017