1. Erhverv
  2. Energi
  3. El
  4. Etage Fix El

Kombination af spotpris El og prissikringer

Etage Fix El henvender sig til jer som aktivt ønsker at være med til at styre jeres elindkøb ud fra markedets prisudsving og jeres forbrugsprofil. Etage Fix El kan være det rigtige valg for jer, hvis I vil kombinere stabilitet og fleksibilitet i en aftale efter jeres behov og ønsker. Kontakt jeres rådgiver hos E.ON og lad os give jer et tilbud. Vi hjælper jer naturligvis med overvågning af priser og vejledning om elmarkedet.

Fakta om Etage Fix El

Med Etage Fix El får du fordelen af at kombinere spotpris og prissikringer i det forhold, som passer din virksomhed bedst. Med Etage Fix El mindsker du usikkerheden ved spotmarkedets svingende priser og har samtidig handlefrihed til at bestemme, hvornår du vil sikre prisen, hvor meget el du vil sikre og for hvilke perioder. Prissikring er uden risikotillæg. For at give jer fuldt overblik over jeres prissikringer, sender vi jer en rapport over den samlede mængde el og de foretagne prissikringer efter hver prissikring.

Det er en fordel at indlede Etage Fix El i god tid inden leverancestart. Start gerne et eller to år forinden – så får du det fulde udbytte af aftalen allerede fra starten af leverancen.

Vi tilbyder Etage Fix El til alle erhvervskunder der har et årsforbrug over 500.000 kWh.

Personlig rådgiver

For at kunne lave den bedste elaftale til jer, skal vi kende jeres behov. Derfor har alla E.ONs kunder en personlig rådgiver, der hjælper jer med at finde det tilbud der passer jer bedst.

Hvis priserne på energimarkedet betyder at I kan spare penge, tager jeres personlige rådgiver kontakt, så I kan få den bedste aftale. 

Kontakt personlig rådgiver

Christian Smidt
Nordiske og globale kunder
Tlf 30 38 61 06
Mail christian.smidt@eon.dk

Vibeke Jespersen
Nordiske og globale kunder
Tlf 30 38 61 52
Mail vibeke.jespersen@eon.dk

Salg af el