El hos E.ON kommer fra vedvarende energi - også til erhverv - E.ON
apartment up_arrow boka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook Kalender_24x29Artboard 1 Kalender_24x29Artboard 1 rorligt_icon copygoogle_plushouse instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin EAC9921F-E050-4152-9E00-5A9E1CAFA966Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization
Vandkraft

El fra vandkraft

Det bæredygtige valg

Når el produceres med vandkraft udleder det ingen kuldioxid (CO2), og vandet sendes tilbage til floden når det har været igennem kraftværket. Vandkraft kan hurtigt reguleres til at producere mere eller mindre el. Derfor kan vi altid tilpasse produktionen til vores kunders behov.

Det bæredygtige valg

Hos E.ON har vi egne oprindelsesgarantier på grund af vores egenproduktion af nordisk vandkraft. Ved behov køber vi flere oprindelsesgarantier på det nordiske elmarked. Derfor kan vi garantere, at I bidrager til den grønne omstilling, når I køber el fra vandkraft hos E.ON. I modtager et fint certifikat i glas og ramme, som et tydeligt bevis på jeres bæredygtige valg.

E.ON kan levere el fra vandkraft på tre forskellige måder:

  1. Som elkunde hos E.ON kan I få jeres el fra vandkraft uanset om I har en Fastpris, Spotpris eller Etage Fix-aftale.
  2. I kan købe et bestemt antal kWh el fra vandkraft.
  3. I kan også nøjes med at købe elcertifikater fra vandkraft, selv om I ikke er elkunder hos E.ON.

Personlig rådgiver

For at kunne lave den bedste elaftale til jer, skal vi kende jeres behov. Derfor har alle E.ONs kunder en personlig rådgiver, der hjælper jer med at finde det tilbud der passer jer bedst.

Hvis priserne på energimarkedet betyder at I kan spare penge, tager jeres personlige rådgiver kontakt, så I kan få den bedste aftale. 

Kontakt personlig rådgiver

HOWE forvandler vand til guld

Helle Rex, CSR Manager i Møbelvirksomheden HOWE, fortæller om virksomhedens valg af el fra vandkraft.
"Københavns Kommune, COWI, og de store kunder, vi har verden over, er pålagt enormt mange krav, som vi er nødt til at efterkomme. Så det er en del af vores overlevelse, at vi kan dokumentere vores grønne profil."

Læs mere

dk-360x256-howe-helle-rex
Denne side er opdateret 29 januar 2019