Få ladestandere på p-pladserne og bybiler på el

Gør som Gjensidige Forsikring: De ønskede at køre grønnere, spare på taxaregningerne og tilbyde medarbejdere og kunder fleksibel transport. Så de fik sat fire ladestandere op og gjort plads til bybiler på el fra SHARE NOW. Måske er det også noget for jeres virksomhed?

Det tager kun ti minutter at gå fra nærmeste station til Gjensidiges kontor i Københavns Sydhavn. Alligevel har Bente Refsgaard, chef for kontordrift, arbejdet i flere år for at få ladestandere sat op, som en service til Gjensidiges medarbejdere. Samtidigt vil hun gøre det lettere for sine norske kollegaer at komme hurtigt og nemt fra lufthavnen til kontoret – og selvfølgelig spare på taxature og CO2.

Firmabilsordningen fokuserer på grønne biler

”Vi har haft ladestandere på vores nice-to-have-liste i fire år, men det var først, da firmabilsordningen blev ændret på finansloven, at opladere til elbiler blev et need-to-have for os,” forklarer Bente Refsgaard. Sammen med indkøbschef Torben Ørbæk har hun fået forespørgsler fra flere medarbejdere, som gerne ville kunne lade elbilen op på arbejde. Og nu er ladestanderne endelig oppe.

Tag bilen hjem i regnvejr

”En del af vores medarbejdere kører rigtigt meget fx vores taksatorer, og det er min drøm, at de også skal over i elbil. Vi vil som så mange andre virksomheder gerne være mere miljøbevidste og samtidigt gøre det let for vores medarbejdere at tage grønne valg. Med bybilerne fra SHARE NOW kan vores medarbejdere, som cykler på arbejde om morgenen, tage en elbil hjem om eftermiddagen. Eller bruge elbilerne til møder fremfor taxa”, uddyber Bente Refsgaard.

Ingen ekstra administration eller afregning

Medarbejderne hos Gjensidige opretter sig selv som brugere hos SHARE NOW eller tegner et E.ON-abonnement, hvis de selv har en elbil eller plug-in hybrid, som de gerne vil lade op på arbejde. SHARE NOW og E.ON klarer både afregning og administration – så der er langt færre udgiftsbilag at håndtere.

Sådan virker SHARE NOW

”Når en virksomhed kontakter os, beder vi dem om at åbne deres p-plads til vores bybiler og råder dem til at få sat E.ON-ladestandere op. Så har medarbejdere, kunder og gæster mulighed for at parkere lige ved døren, og få ladet bybilen op, så den er klar til næste tur. Vi har bybiler over hele København, i lufthavnen og nogle satellitter uden for kommunegrænsen fx ved hospitalerne i hovedstaden, ved Hellerup station og på Amager.  Vi arbejder med virksomheder, som vil køre grønnere, reducere omkostninger til taxi og tilbyde medarbejdere fleksibel transport,” forklarer Anders Jelstrup Besenbacher, Head of Sales & Customer Service hos SHARE NOW.

Ladestanderne tjener sig selv hjem

Investeringen i ladestandere kan hurtigt tjene sig selv ind: ”Faktisk fortæller vores kunder, at de sparer 50-75 % i forhold til taxa, så det er jo værd at tage med i sine beregninger,” understreger Anders Jelstrup Besenbacher.

Smart parkering og ture ud af kommunen

Men fleksibiliteten for medarbejderen er også vigtig. Man selv sidder bag rattet i bybilen, så man er ikke afhængig af at vente på en taxi. Derudover er det nemt at finde ledig plads ved en E.ON-ladestander selv i Indre By, hvor man kan sætte bybilen til opladning og afslutte sin tur. Både parkering og el er inkluderet i den minutpris, som brugeren selv betaler. Med en timepakke kan man også køre uden for SHARE NOWs område, så man kan besøge kunder, der ligger uden for kommunegrænsen.

4 gevinster ved egne ladestandere og bybiler på el

  • I sparer på taxaregningerne
  • I kører miljøvenligt og sparer CO2
  • I gør det nemt for jeres medarbejdere at tage grønne valg
  • I tilbyder mere fleksibel transport end taxa og intern puljebil

Få ladestander til elbil fra E.ON

  • Fremtidssikr jeres virksomhed med ladestandere på jeres p-pladser.
  • Gør det nemt at køre grønt
  • Få en løsning, som passer præcis til jer
  • Overlad afregning, administration og drift til os

Skal vi sætte ladestandere op hos jer?
Kontakt os.

SHARE NOW

Hvad: Bybiler på el

Hvor: Inden for Københavns kommunegrænse med satellitter i bl.a. Hellerup, lufthavnen og på Amager. Se hele området.  

Hvordan: I giver SHARE NOW plads til at parkere, og medarbejderne opretter sig selv som brugere. SHARE NOW afregner direkte med dem, hvis de kører privat.

Hvorfor: Grøn, fleksibel og billig transport

Skal I også have bybiler på el?
Kontakt Anders Jelstrup Besenbacher, Head of Sales & Customer Service hos SHARE NOW anders.jelstrup@share-now.dk