1. Artikler
  2. Den bedste bybil kører på el

Bo Vinther fra Østerbro i København lejer sin nye Renault ZOE hos Sixt inkl. ubegrænset opladning fra E.ON. Det giver ham en miljø- og klimavenlig bybil med rigelig rækkevidde til en fast, lav pris.

Det er nu 5 år siden, at Bo Vinther prøvede en elbil første gang. “Hold da op – kan det være sådan at køre bil, tænkte jeg. Kørekomforten er utrolig behagelig. Den lydløse og glidende kørsel uden gearskift og udstødning gør elbilen til en perfekt bybil. Jeg var solgt med det samme,” siger Bo, der er 39 år og bor på Østerbro i København.

Aha-oplevelsen fik dog ikke Bo til at købe en elbil. Han foretrækker nemlig fleksibiliteten ved at lease eller leje, og det har også givet ham mulighed for at prøve forskellige elbiler som Nissan LEAF, BMW i3 og VW e-up! Derfor er Bo også sikker i sin sag, når han kårer den nye Renault ZOE til at være den hidtil bedste elbil, han har kørt. Den kan køre 200-300 km på en opladning.

“Det er næsten dobbelt så langt som den forrige ZOE og rigeligt til mit kørselsmønster. Mine længste ture er familiebesøg i Helsingør,” siger Bo.

Bil uden bekymringer

Ikke alene er det hans hidtil bedste elbil. En Renault ZOE Life 41 kWh fra Sixt inkl. alt er også det hidtil bedste tilbud.

“Normalt kommer strømmen oveni, ligesom man plejer at skulle betale ekstra for vinterdæk og en ekstra chauffør. Det er alt sammen med i prisen her,” konstaterer Bo.

Da Bo bor i lejlighed, har han ikke mulighed for at få sat en ladeboks op derhjemme. Til gengæld glæder han sig over de mere end 1.300 ladepunkter i E.ONs offentlige ladenetværk, så han kan nå vidt omkring i Danmark uden at skulle bekymre sig. Bare i København er der cirka 700 offentlige ladepunkter, og alene i hans nabolag er der seks ladestandere med plads til at oplade 12 elbiler på samme tid.

“Hvor mine naboer med almindelige biler kan cirkle rundt i lang tid og ende med at måtte parkere langt borte, kan jeg køre direkte hen og sætte min bil til opladning, når jeg kommer hjem,” siger Bo.

Vil du også køre elbil med maksimal frihed?

Sammen med Sixt har vi sammensat et tilbud, hvor du får en Renault ZOE Life 41 kWh-elbil, en hjemmeladeboks installeret og ubegrænset strøm hjemme og i E.ONs offentlige ladenetværk.