Elbil-ambassadør i den grønne førertrøje med E.ON og AVIS - E.ON
apartment up_arrowboka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook rorligt_icon copygoogle_plushouse Kalender_24x29Artboard 1 Kalender_24x29Artboard 1 instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization

Elbil-ambassadører

AVIS og E.ON vil gøre det normalt at køre elbil

Nemt og billigt at køre elbil

33 bilister tog i september hul på tilværelsen som el-bilister. De skal de næste seks måneder fungerer som ambassadører for elbilen og dele deres oplevelser og erfaringer som grønne bilister.

Bag initiativet står E.ON Danmark og biludlejningsselskabet AVIS, som sammen vil gøre det billigere at køre elbil og lettere at tage aktiv del i den grønne omstilling.

Vi vil gøre det nemmere, billigere og mere tilgængeligt at vælge elbilen som ens primære køretøj - Tore Harritshøj, adm. direktør i E.ON Danmark

 

For mange er det stadigvæk for dyrt at købe elbil, og sammen med den usikkerhed, der er om batteriets rækkevidde og lademuligheder, afholder det mange fra at købe eller leje en elbil.

Men Tore Harritshøj understreger, at strømmen, der forsyner elbilerne kommer, fra E.ON’s egne svenske vandkraftværker. På den måde bidrager elbilisterne til den grønne omstilling og en mere CO2-neutral energiforsyning, når de oplader ved E.ON’s ladestandere.

Planlægger tur til Tyskland i elbilen

En af de nye elbil-ambassadører er Konsulent Per Jakobsen, som bor i en lejlighed på Amager. Han besøger som regel sin familie på Præstø et par gange om ugen og kører også flere gange til Bornholm om måneden. For ham er forsøgsordningen en enestående mulighed for at afprøve livet som elbilist.

Jeg har længe villet have elbil, da den er langt mere komfortabel og miljøvenlig, så det var perfekt timing, at jeg lige havde skilt mig af med min benzinbil, da jeg hørte om ambassadørordningen - Per Jakobsen

Per Jakobsen planlægger alleredede en tur til Tyskland i sin nye elbil og ser frem til de udfordringer og oplevelser turen vil give.

Tror på elbilen

Eja Leunbach Madsen har tilmeldt sig ordningen fordi hun tror på elbilen som fremtidens transportmiddel og fordi hun gerne vil forurene mindre. Eja bor på Orø i Isefjorden sammen med sin mand og to børn, og tager hver dag med det offentlige den lange tur til og fra København for at studere.

Vores behov som børnefamilie er mange og forskellige, jeg skal til skolen i København og så kommer der alle weekendaktiviteterne rundt om på Sjælland. Vi mener at elbilen er fremtiden, og fortæller det hvor vi end kommer. Og nu har vi så fået muligheden for rent faktisk at have en elbil til en overkommelig pris i seks måneder - Eja Leunbach Madsen

Eja glæder sig til at køre i elbil for første gang. Med elbilen vil hun dagligt spare mange timers transport og så kan hun lade elbilen på en af E.ONs mange ladestandere, mens hun er i skole.

Vi går efter den grønne førertrøj

Elbil-ambassadørerne mødtes i København for at hente deres nye elbil. De har via Facebook meldt sig til ambassadørordningen, som har kørt på de sociale medier i august 2015.

Det er anden gang i år, at de to samarbejdspartnere kører en ambassadørordning for spirende elbilister. Sidst var i foråret, hvor ordningen var begrænset til 15 elbiler i København. På grund af den store interesse, er ordningen nu udvidet til at omfatte 33 elbiler og omfatter nu hele Sjælland, Aarhus, Bornholm og Samsø.De 33 elbil-ambassadørerer en blandet gruppe, der består af selvstændigt erhvervsdrivende, børnefamilier, studerende og unge par, som alle har den ting til fælles, at de vil bruge elbilen som deres fortrukne køretøj og samtidig udbrede kendskabet til elbilisme og bæredygtig transport.

Man kan lade mange steder

Danmark er faktisk et af de lande, der har den mest veludbyggede ladeinfrastruktur. Senest har E.ON opsat godt 640 ladepunkter i København og på Frederiksberg, hvilket gør København til en af verdens bedste byer at være elbilist i.

Mens infrastrukturen er på plads, så mangler vi fortsat flere elbiler til den. Vi har fået rigtig mange henvendelser og glæder os over den øgede synlighed omkring elbilisme i byer og på landet. Samtidig kan vi lære af ambassadørernes oplevelser med elbilen - Tore Harritshøj

lader elbil hos AVIS

Fakta om ambassadørordningen

  • Elbil-ambassadørerne har via Facebook meldt sig til ambassadørordningen som E.ON har kørt på de sociale medier i august.
  • Det er anden gang i år, at AVIS og E.ON kører en ambassadørordning for spirende elbilister. Sidst var ordningen begrænset til 15 elbiler i København, men på grund af den store interesse, er ordningen nu udvidet til at omfatte 33 elbiler i Aarhus samt på Sjælland, Bornholm og Samsø.
  • Ambassadør-elbilerne er Nissan LEAF og Nissan e-NV200
  • Ambassadørerne lejer elbilen gennem AVIS, og E.ON sponsorerer 1.000 kr. til lejen i de seks måneder ambassadør-perioden løber.
  • Ambassadørerne skriver løbende om deres erfaringer og oplevelser på E.ONs Facebook-side

 

far og børn
Scrolla upp